Vårt liv med dig!

måndag 17 augusti 2009


Hej och välkomna till vår nya fina blogg!
Här kommer det komma inlägg om vår vardag, foton och annat kul! Jag är för tillfället mammaledig ifrån mitt jobb på Subway men har börjat jobba lite smått på helger och så vilket är väldigt kul!
Pappa Mattias jobbar som lastbilschaufför och jobbar 3 heldagar per vecka vilket innebär att han kan vara hemma mycket med oss. Roligt för allihopa!
Elliott vår lillprins föddes den andra januari 2009. han är alltså snart 8 månader och en riktig buse. Jag har precis slutat att amma honom och han äter två lagade mål mat per dag samt gröt och lite välling. Aptiten är stor och han äter allt! Dock så föredrar han burkmat framför mammas mat=/ Hehe..
På dagarna umgås vi mycket med mammagruppen ifrån Familjeliv.se som är ett stort och härligt gäng med mammor i alla möjliga blandade åldrar och deras små barn. Elliott har alltså massor av kompisar som han leker med och det är ju lattjo lajbans tycker han. Mamma blir bara tråkigare och tråkigare för varje dag. Action ska det vara minsann!
Vi försöker vara ute i friska luften så ofta som möjligt och vi ser fram emot Elliotts första vinter. Tänk vad kul han kan ha i snön liksom=)
En annan kul kompis som han har är vår katt Romeo som han försöker dra i pälsen så ofta som möjligt. Kan meddela att Romeo inte är riktigt lika intresserad av Elliott=) Men han är iaf snäl och bits inte och sådär. Om dagarna är det full rulle då han ålar runt som en tok här hemma och ska peta på allt och utforska världen. Mkt roligt men stressande då vi inte hunnit barnsäkra överallt ännu så man försöker ha så mykcte koll som möjligt vilket inte alltid är så lätt!
Första tanden är även på väg och han gillar att prata massa, speciellt med spökena som hänger vid skötbordet! Inget som går att förstå direkt, förutom mam och pap då såklart, men det är väldigt roligt att lyssna på när det väl sätter igång!
Nä ni. Det får vara allt just nu. Men där fick ni iaf lite info om oss=)
*Kramar från oss*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer som på något sätt kan tolkas fel, är för grova eller som jag helt enkelt inte vill visa publiceras inte. Visa hänsyn för mig och min familj och akta vad du säger!